Eveniment organizat de:

Asociația Părinților Báthory

Parteneri IT:


Accenture este o companie de servicii profesionale, lider pe plan global, care oferă o gamă largă de servicii și soluții pentru mediul de afaceri, de la strategie și consultanță, la digitalizare, tehnologie și procese operaționale. Combinând experiența unică și competențe complexe ce acoperă peste 40 de industrii și toate procesele de afaceri – susținute de cea mai mare rețea de livrare din lume – Accenture acționează la intersecția dintre business și tehnologie pentru a-și ajuta clienții să își crească performanța și să creeze valoare pe termen lung. Având peste 442.000 de angajaţi care deservesc clienți în mai mult de 120 de țări, Accenture inovează constant pentru a îmbunătăți modul în care lumea funcționează.
Accenture are peste 3000 de profesioniști în 6 orașe din România (București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, Timișoara, Brasov) care livrează o gamă largă de servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni.


AROBS Transilvania Software este o companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998, având capital exclusiv românesc. În prezent compania are peste 800 de angajați pe teritoriul României cât și în filiale internaționale precum Republica Moldova, Ungaria, Belgia, Olanda și Indonezia. Fiind printre liderii de piață pe dezvoltarea de produse și servicii software are un portofoliu de clienți care cuprinde trei continente (Europa, USA și Asia). AROBS oferă soluții eficiente pentru industrii precum turismul, transporturile, automatizarea forței de vânzări, localizarea parcurilor auto, navigație GPS, servicii financiare, sănătate, automotive, retail. La nivel de comunitate susține valori precum educația, sănătatea, sportul prin implicare în diverse acțiuni de sprijin și conștientizare.


Leading software company from Cluj-Napoca, providing top quality IT solutions, software development and consulting services in IT since 2003, operating in a strong, competitive global marketplace for customers from Western Europe, USA and Canada.

ArtSoft Consult stands out through its unique team of strongly motivated and highly skilled technical and software engineering specialists, as well as a mature agile software development process.

We encourage the employment and development of young people specialists which can prove high potential and commitment to challenges.

Please visit our website for more details (http://www.artsoft-consult.ro)


Asociația DpIT susține educația și dezvoltarea tinerilor în IT prin programe gratuite de practică și mentorat, training-uri, concursuri și expoziții. “Descoperă-ți pasiunea în IT”, programul de referință al organizației (lansat în urmă cu 4 ani la Cluj), ajută liceenii din județele Cluj, Sibiu, Bihor și Mureș să transforme o simplă idee într-un proiect şi, mai departe, într-un model de business. Prin parcurgerea acestui program elevii au posibilitatea de a explora domeniul tehnologiei prin interacțiune directă cu responsabilități reale și mediul de lucru dintr-o companie, experimentând astfel munca în echipă, asumarea de roluri, leadership-ul, fiind încurajați să gândească inovativ și să-și dezvolte spiritul antreprenorial.


We are value seekers and professional learners who commit daily to specializing in developing custom digital software solutions for a multitude of different clients, for the community, and for ourselves.

Apart from our products and work ethics, we take great pride in reaching our maximum potential within a team or as single individuals. Evozon is much more than a simple office, it’s a place where you can grow, both professionally and personally.


A leading digital and social game publisher, Gameloft has established itself as one of the top innovators in its field since 2000.

All Gameloft games are developed in-house. We have the largest development and creation team in the digital games industry: 5,000 developers work in our production studios, allowing us to tackle the formidable task of creating games compatible with devices all over the world. This includes over 7,000 different smartphone/tablet models, iOS and Android devices, and 350 feature phone models. Our 21 studios throughout America, Europe and Asia allow us to combine global vision with local approach. By taking advantage of this unparalleled cultural and linguistic diversity, we adapt our games to each market.


Google a lansat în România programul Atelierul Digital, o platformă online gratuită care oferă tinerilor pregătire în domeniul marketingului digital și în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului. Platforma „Atelierul Digital” a fost creată de pentru a oferi instrumentele necesare celor interesați să învețe mai multe despre mediul digital. Programul constă într-o serie de 23 de module gratuite, ce cuprind exemple, studii de caz și detalii despre o arie largă de subiecte; de la cum îți construiești o prezență online până la cum reușești să vinzi mai mult prin intermediului marketingului digital. Odată finalizate​ ​cursurile​ ​online,​ ​absolvenții​ ​vor​ ​primi​ ​o​ ​certificare​ ​din​ ​partea​ ​Google​ ​și​ ​IAB​ ​Europe.


Halcyon Mobile este o companie clujeană înființată în 2005, care proiectează și dezvoltă aplicații mobile pentru iPhone și telefoane Android, cât și pentru tablete, ceasuri, televizoare și alte aparate inteligente. De asemenea, are și o echipă de cercetare în domeniul inteligenței artificiale care testează cum anume ne poate ajuta această tehnologie în îmbunătățirea vieții noastre de zi cu zi. Un exemplu în acest sens ar fi o aplicație mobilă care înlocuiește manualul de instrucțiuni. Prin recunoașterea obiectelor și a locului unde acestea trebuie montate, ajută oamenii în a monta de la construcții LEGO până la mobilă IKEA. Mai multe aplicații dezvoltate de noi găsiți pe www.halcyonmobile.com.


Suntem hipMenu, o aplicație de livrări mâncare disponibilă în: Cluj-Napoca, București, Timișoara și Oradea. Nu suntem ‘doar’o altă aplicație, ne-am remarcat prin câteva funcții unice care contribuie la o experiență cât mai prietenoasă cu utilizatorul (comanda de grup, etichete distinctive, plata securizata, traducerea automată a meniurilor în 15 limbi și cea mai mare selecție de fotografii cu felurile de mâncare ale restaurantelor dintre toate aplicațiile disponibile. Am primit de la Central European Startup Awards distincția de “Best User Experience in Romania” în 2016 iar recent George Buhnici ne-a numit “Cea mai bună aplicație de comandat mâncare”. Pe Google Play și în App Store avem cel mai mare rating dintre toate aplicațiile de food delivery din Europa. După ultimele cifre oficiale, aducem cei mai mulți bani restaurantelor partenere (peste 1 milion de euro lunar). Recent, Delivery Hero, cel mai mare agregator de platforme de food delivery din lume ne-a cumpărat și investește în continuare în dezvoltarea noastră.


To innovate means to move forward. At PitechPlus it’s in our DNA to evolve, that translates into creating business and digital solutions for our clients worldwide. Our teams in Cluj-Napoca and Targu-Mures specialise in the design, the development and the maintenance of web projects and mobile applications. We have local consultants in Brussels, Paris, Lyon, Laussane and Berlin. We know disruptive IT innovation can only happen with human relationship as source code and that is the most important thing you should know about us.


Prin misiunea de a învăța, a inspira și a mentora persoanele pasionate de tehnologie (cu sau fără experiență în IT), Școala Informală de IT oferă șanse reale celor care doresc să se reinventeze profesional sau să evolueze personal.

Facilităm cursanților acces la mentori profesioniști, practicieni cu vastă exepriență în IT. În cadrul Școlii Informale de IT, cursanții noștri au parte de informații tehnice, dar mai ales de o experiență aparte, prin metode alternative de predare, într-un mix training – coaching – mentorat.

Școala Informală de IT își desfășoară activitatea în șase centre regionale, în orașele București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov și Craiova.


Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Platforma se adresează companiilor interesate de recrutare și de poziționare ca angajator preferat în rândul profesioniștilor din România. La evenimentele organizate în fiecare primăvară și toamnă participă candidați cu studii superioare absolvite sau în curs de absolvire, majoritatea cu experiență de muncă, interesați de relocare și dezvoltare profesională. Pe lângă Târgul de Cariere, platforma adresată companiilor și candidaților din toate industriile, din 2012 se organizează și Târgul de Cariere IT la Cluj, un eveniment care a devenit principal pol de atracție pentru mediul IT al celui mai reprezentativ oraș din această industrie, la nivel național.


Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cuprinde doisprezece facultăți repartizate în cele două centre universitare, Cluj-Napoca și Baia Mare, la care se adaugă extensiile în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău. Oferta educațională, organizată în sistem Bologna, cuprinde programe de licență, masterat și doctorat, precum și programe de formare continuă. Domeniile de studii au o largă cuprindere, de la inginerie la arhitectură, științe fundamentale, socio-umane și arte. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este preocupată de schimbul internațional de valori științifice, iar această tendință se regăsește în cele peste 400 de acorduri de colaborare interuniversitară sau în numărul mare de mobilități ale studenților.

Parteneri print:


Asociația Tipografilor “Transilvania”- A.T.T. a fost înființată în 2002 și are în prezent 60 de membri din toată România.

SCOPUL ASOCIAȚIEI
ATT există pentru a promova interesele patronatului din domeniul poligrafic. Unic structurată ca o asociație a industriei, ATT reunește tipografiile și furnizorii acestora, reflectând parteneriatul dintre jucătorii din industria poligrafică românească.
– Sprijinirea dezvoltării activității economice și a investițiilor în domeniul poligrafic;
– Formarea și perfecționarea profesională;
– Primirea și oferirea de informații tehnice și juridice necesare dezvoltării, consultantă, etica profesională, arbitraj între firmele membre.

OBIECTIVELE ASOCIAȚIEI
– Amplificarea relațiilor economice între membrii și clienți;
– Dezvoltarea relațiilor cu organismele guvernamentale și neguvernamentale din țară și străinătate;
– Armonizarea și promovarea intereselor societăților comerciale asociate.


NIS ELECTRONICS, cu o experienta de aproape 30 de ani, este distribuitor si service autorizat in Romania ale celor mai importante branduri pe plan mondial: DUPLO, FOLIANT, LAMIBIND, GRAFCUT, CYKLOS, PALA, IDEAL, RENZ, GRAPHIC WHIZARD, TOSINGRAF, MULTIGRAF, PAPERFOX, UCHIDA. Punctul forte al firmei este calitatea serviciilor in termen de garantie si postgarantie, precum si promptitudinea in livrarea consumabilelor si a pieselor de schimb necesare beneficiarilor. Executa RK la echipamente second hand, fiind ulterior repuse pe piata. Distribuie consumabile de interes general; folii de plastifiere BOPP, speciale, digitale sau metalizate.

Dispune de o minitipografie digitala si atelier de finisari tipografice.

Domeniul de activitate.
Furnizor echipamente de finisare tipografica
Noi
Importam
Succesul

Date contact:
Adresa:Sediul CLUJ-NAPOCA, Cod postal 400141, P-ta 1 Mai nr. 4 – 5 (incinta CLUJANA) Telefoane: +40-264-406.874, +40-748-314.011 Comercial: +40-744-541.203, +40-749-211.177 Service: +40-264-406.872 Fax: +40-264-438.775 Email: office@nis.ro, comercial@nis.ro, service@nis.ro

Punct de lucru BUCURESTI, Strada Ion Minulescu nr. 67 – 93 (incinta Flaros)
Sector 3 Telefoane: +40-21-335.0063, +40-748-111-293 Service: +40-21-335.0063, +40-744-533.783 Fax: +40-21-335.0063 Email: bucoffice@nis.ro, marius@nis.ro, service.buc@nis.ro


TIPOGRAFIA ARTA SRL, membră a „Asociaţiei Tipografilor Transilvania”, e o echipă de oameni pasionaţi de tipar, cu o experienţă in industria tipografică de peste 40 de ani, activand in domeniul tiparului “comercial”, producând toata gama de tipărituri specifice. În plus, atingem şi domeniul de “labeling si packaging”, producând si etichete ştanţate sau poleite la cald cu folie (hotfoil), plicuri, pungi de hârtie si cutii. Tipărim pe următoarele tipuri de suport: cartoane dublu/triplu cretate până la 350 gr, hârtie offset, hârtie pentru etichete, hârtie autocolantă, hartie autocopiativă, LWC, hârtie şi cartoane speciale. Ca si materiale reprezentative menţionăm: cataloage, broşuri, pliante, mape, agende, calendare, displayuri, hangere, afişe, etichete, fluturaşi, shelf talkere, cărţi de artă si fotografie, materiale autocolante, coli cu antet, cărti de vizită, rapoarte anuale, formulare tipizate, bilete si diverse produse speciale la comandă.

Oferim servicii de design, DTP, pre-press – impozitie, plăci; tipar offset în coală (format max. 53×74 cm); tipar digital (31 x 45 cm); finisare de legătorie – făltuire, stantare pe masina tun si plana, capsare, brosare, spiralare, caserare, perforare, colatare,inseriere etc.; finisare specială – înfoliere mată, înfoliere lucioasă, serigrafie, folio, timbru sec, si o alta finisare speciala (hotfoil) pe utilaj complet automat, cu folie aurie, argintie si colorată, inclusiv de tip special gen glitter, matrix etc.

De ce aveţi nevoie de noi?
Pentru că:
– oferim experienţă, siguranţă, încredere, profesionalism, flexibilitate şi calitate.
– in cel mai scurt timp, clienţii devin partenerii noştri.
– partenerii noştri se bucură de la prima comandă de sigurantă si încrederea că vor avea întotdeauna tipăriturile la calitate înaltă şi in termenul agreat.
Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si colaborari pe site-ul nostru www.tipoarta.ro , la adresa de e-mail contact@tipoarta.ro, tel. 0264-433419.

Domeniu de activitate:
Suntem specializaţi in tipar offset plan, asa numitul tipar “comercial”, producând toata gama de tipărituri specifice (cataloage, broşuri, pliante, mape, agende, calendare, displayuri, hangere, afişe, etichete, fluturaşi, shelf talkere, cărţi de artă si fotografie, materiale autocolante, coli cu antet, cărti de vizită, rapoarte anuale, formulare tipizate, bilete si diverse produse speciale la comandă).

În plus, atingem şi domeniul de “labeling si packaging” precum si partea de tipar digital, servicii de finisare şi înnobilare a tiparului şi servicii DTP, inclusiv descompunere de culori si expunere plăci offset pe CTP termal de ultimă generaţie.

Date contact:
TIPOGRAFIA ARTA SRL
sediu : 400230 Cluj Napoca, Calea Baciului, nr. 179B site-ul web: www.tipoarta.ro, adresa de e-mail contact@tipoarta.ro, tel. 0264-433419.

Program cu clientii: de luni pana vineri in intervalul orar 8-17.


Sunimprof Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive din România. Cu o experiență de 27 ani, compania cu sediul în Apahida, jud. Cluj, deține în prezent 4 centre logistice în România: Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și 2 centre logistice în Ungaria (Budapesta) și Germania (Karlsruhe), în care lucrează peste 250 de angajați. În 2017, Sunimprof Rottaprint a livrat produse în 14 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii, înregistrând o cifră de afaceri de 20,2 milioane de euro la nivel de grup.

Sunimprof Rottaprint oferă o gamă largă de produse printre care etichete autoadezive, shrink-sleeve, și wrap-around; capace din folie de aluminiu, folie imprimată din aluminiu (blistere medicamente), manșoane pentru cornete de înghețată, ambalaje din hârtie metalizată, ambalaje flexibile și etichete promoționale: tatuaje, termocromice, etichete răzuibile, piggy back, folie shrink, taguri (bilete evenimente, concerte, îmbarcare avion, meciuri)
Acestea sunt realizate prin tehnologii variate: flexografie, offset, serigrafie, imprimare digitală și prin aplicarea unor tehnici precum: emobosare, aplicare folio la cald și la rece, elemente anti furt, date variabile, lăcuire texturată și laminare.
Printre clienții noștri se regăsesc: Friesland Campina (Napolact), Transavia, Unicarm, Caroli, Aldis, Covalact și Albalact.


Cu o vechime de peste 15 ani în domeniul producției și comercializării de etichete, tag-uri și a comercializării sistemelor de identificare a produselor, compania noastră a înregistrat o dezvoltare susținută, atacând cu succes și domenii de activitate conexe. Obiectul principal de activitate îl constituie producerea și comercializarea etichetelor autocolante, în role, albe sau colorate, a tag-urilor destinate unei game foarte variate de aplicații și a ambalajelor flexibile. De asemenea, societatea pune la dispoziția clienților săi soluții complete de imprimare, tipărire și identificare automată a informațiilor înscrise pe etichete și ambalaje.


World Wide Print este o firmă specializată în „large-format printing” – tipar de materiale mari, prea mari pentru a fi tipărite pe imprimantele comerciale. Acest tip de imprimare necesită utilizarea unor echipamente speciale, care suportă dimensiuni mai mari decât cele normale. Dintre tipurile de materiale printate fac parte: bannere verticale / orizontale, mash-uri, calendare mari de perete, hărți, diagrame și exemplele pot continua. Business-ul clujean se află pe piață din anul 2017 si este in permanenta dezvoltare, livrând cu succes parteneriate cu companii și evenimente renumite.

Parteneri principali:Sponsori:

Media:back to top